Thaimassage i Trollhättan

Thaimassage för er i Trollhättan med omnejd är ett ämne som har dykt upp allt mer här på min lilla blogg under den senaste tiden. Jag kan bara tänka mig att det handlar om ett annat inlägg som jag la ut för ett par veckor sedan där jag faktiskt då nämnde att jag själv går på thaimassage rätt så regelbundet här i Trollhättan.

När jag säger regelbundet så menar jag ungefär en eller två gånger i månaden, beroende på vad jag känner att jag hinner med. Ibland så har man ju det bara otroligt stressigt med jobb, skola eller livet i allmänhet och då kanske man helt enkelt inte hinner med sådana här saker. Dock så tycker jag att det är otroligt viktigt att man försöker skapa sig tid för det och att man verkligen försöker komma iväg på olika behandlingar eller på då massage, som i mitt fall. Jag älskar verkligen massage och speciellt då thaimassage för det är någonting som jag känner hjälper mig att må bättre på en rad olika sätt. Jag mår bättre fysiskt av att jag tar mig lite tid för mig själv och sedan så mår jag även bra fysiskt då jag faktiskt får en behandling som jag känner förbättrar och lindrar olika ömheter eller värk i min kropp. Hur som helst så vill jag ta och rekommendera det stället som jag går till och det heter Arunsawad traditionell thaimassage. De är oerhört trevliga och väldigt duktiga på det som de gör. Jag tycker att det har hjälp något så otroligt mycket och jag tycker att det är väldigt skönt att få den här sortens behandling. Nu så ska jag inte babbla på så himla mycket mer dock, utan jag tänkte istället att jag skulle ta och lägga in en länk lite längre upp i texten som ni kommer att kunna klicka er vidare på för att läsa på lite mer själva!

Du gillar kanske också...